climb for hopeOpgeven is geen optie

Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaan de Noisz-leden Petra Smit en Marion Meester met hun team Climb4Hope op donderdag 4 juni 2015 samen met duizenden deelnemers de uitdaging aan om meerdere malen de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. De meesten op de fiets, maar velen ook te voet. Samen hebben zij één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. En om iedereen die deze strijd van nabij meemaakt, of heeft meegemaakt of heeft verloren te steunen!

Barbara Lok (Zang studio Lokaal), Popkoor Noisz en Jo Langenberg van “Deel Vier” willen hun daarbij steunen. Woensdagavond 15 april verzorgt Popkoor Noisz een mini voorjaarsconcert, aanvang 20:00 uur. Locatie is het prachtige, sfeervolle “Deel Vier” te Baarlo (Baarlo 4, 8064 PG Zwartsluis)

Het is niet de bedoeling dat er een entreeprijs wordt gevraagd, wel staat er een grote collectebus waar een donatie in gedaan kan worden. Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk mensen komen genieten en dat ze een donatie in de bus willen doen!

Het zou geweldig zijn als we op uw komst kunnen rekenen!

 http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/marionmeester/marion-meester/

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/petrasmit/petra-smit-prinsen/

http://www.climb4hope.nl/

deelvier noisz

 

Pin It on Pinterest

Share This