DSC_1215Willem Jan van d[1]Op 6 jan 2015 organiseren Enneagram Coach Danielle Hoen en Jo Langenberg, eigenaar van DEEL VIER de workshop Enneagram en Goede Voornemens.

Waarom welk type zijn voornemens niet realiseert.

Goede voornemens hebben we genoeg. Ieder jaar wordt bewezen dat 80% van de voornemens niet gerealiseerd worden. Het Enneagram geeft aan ‘waarom’ de negen Enneagramtypen dat doen.

Dit is het thema van een workshop van Enneagramdeskundige Willem Jan van de Wetering op dinsdag 6 januari in Deel Vier in Zwartsluis.

Het Enneagram is een psychologisch model waarmee je inzicht krijgt in gedrag. Het Enneagram laat je zien wat de drijfveren voor gedrag zijn, wat je verborgen valkuilen en vermogens zijn. Het geeft inzicht in het gedrag van andere mensen en laat zien hoe je zelf tot verandering kunt komen.

Als je echt aan de slag wilt met je goede voornemens en als je jouw doelen in 2015 wilt realiseren, dan krijg je op deze avond het gereedschap om dit ook te doen. Willem Jan laat je ervaren wat jou weerhoudt om het te doen en geeft aan hoe je die barrière kunt nemen.

Willem Jan van de Wetering schreef meerdere boeken over het Enneagram. Hij werkte als manager van popgroepen en directeur van een platenmaatschappij. Tot hij het Enneagram ontdekte en workshops en lezingen ging geven. Hij werkt zeer beeldend in de workshops waardoor je de kennis direct in de praktijk kunt gebruiken.

Om je aan te melden voor de workshop of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Enneagram Coach Danielle Hoen danielle.hoen6@gmail.com. of Jo Langenberg, gastvrouw van DEEL VIER, info@deelvier.nl

De workshop is in Deel Vier, Baarlo 4, 8064 PG Zwartsluis op dinsdag 6 januari en begint om 20.00 uur.

Kosten slechts € 5,00 p.p.

Pin It on Pinterest

Share This